Skip to content

DESPRE NOI

Sub sloganul “Prețuri mai bune decât la piață!”, compania Aristarch Software lansează portalul PiataProducatorilor.ro – Piața Micilor Producători, o platformă națională de tip „mică publicitate” pentru încurajarea micilor fermieri de a promova în mediul online produsele românești care, de obicei, se găsesc doar în piețele agroalimentare. Apariția proiectului a fost declanșată de anunțarea măsurilor impuse de autorități privind închiderea parțială a piețelor pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19.

Pe rețelele de socializare există deja mai multe grupuri de producători, dar acestea sunt relativ închise și necunoscute pentru cumpărătorii de produse naturale.

Deși proiectul a fost lansat peste noapte, vom continua să-l dezvoltăm în măsura în care cererea și oferta pentru produsele de la piață își vor face loc și în mediul online. Credem că este loc pentru toată lumea, mai ales pentru micii fermieri care acum se pot promova foarte ușor pe internet, doar cu ajutorul unui telefon care face fotografii și este conectat la internet. Doar publică anunțul și apoi este văzut imediat de sute de persoane!

Platforma PiataProducatorilor.ro încearcă să creeze un loc de întâlnire între ofertele micilor producări și cererea publicului larg pentru produsele agricole românești, de multe ori superioare calitativ față de cele de import din supermarket-uri. Cu un aspect simplu și intuitiv, platforma pune la dispoziția micilor fermieri posibilitatea de a se promova rapid și gratuit, prin publicarea unui anunț care să conțină oferta, maxim 6 fotografii și datele de contact.

Pentru a publica un anunț, introduceți – Nume, Adresă web, Titlu anunț, Etichetă Județ, Oraș / Telefon, Categorie, Text anunț, Adăugați 1-6 foto. De asemenea, utilizatorii trebuie să își exprime acordul privind publicarea datelor de contact declarate în formularul pentru publicarea unui anunț.

Anunțurile sunt publicate automat pe prima pagină a site-ului și în una din cele 12 categorii de produse (Legume, Fructe, Carne, Lactate etc.), dar și republicate automat pe pagina de Facebook – Piața Micilor Producători, ajungând imediat și în fluxul de noutați al abonaților.

Lansată pe piață în urmă cu 5 ani, Aristarch Software este o mică companie românească din industria IT&C, producătoare de software utilitar la comandă și importatoare de echipamente pentru industria de Retail și HoReCa. Compania este deținătoarea aplicației SoftOK> “Simplify your business”, care cuprinde mai multe soluții software dedicate punctelor de vânzare (PoS) pentru optimizarea vânzărileor și controlul stocurilor din locații precum bar & restaurant, magazin, fast-food, pizza etc. Mai multe detalii Aristarch Software găsiți pe paginile Aristarch.ro | SoftOK.ro.

Pentru orice probleme, sugestii sau neclarități, nu ezita’i să ne contactați. Pentru detalii, vizitați pagina CONTACT.


ATENȚIE PRODUCĂTORI !!! Platforma PiataProducatorilor.ro NU INTERVINE în niciun fel între oferta producătorilor și cererea cumpărătorilor. Această platfoma NU INTERMEDIAZĂ, NU VERIFICĂ, NU COMISIONEAZĂ și NU GARANTEAZĂ transportul, calitatea produselor sau alte condiții necesare definitivării cu succes a tranzacțiilor!


ATENȚIE CUMPĂRĂTORI !!! Recomandăm cumpărătorilor să ceară amănunte suplimentare și fotografii actualizare despre orice ofertă publicată pe această platformă! De asemenea, este indicat să REFUZE ORICE PLATĂ ÎN AVANS și să solicite achitarea produselor în sistem ramburs, prin serviciul LIVRARE CU VERIFICARE COLET, oferit de majoritatea firmelor de curierat. Prin acest serviciu, orice destinatar va achita comanda abia după ce coletul a fost deschis pentru verificarea conținutului așteptat. După câteva experiențe plăcute cu același vânzător, veți stabili legături de încredere pe termen lung! Încurajăm cumpărătorii să publice COMENTARII cu experiențe plăcute sau neplăcute despre produsele pe care le-au testat și experiența cu vânzătorul.